ANBI KvK nr. 30 188 772
Giro DNP 9 604 901

DNP is, zoals dat officieel heet, een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat een gift aan DNP voor u boven een bepaalde drempel aftrekbaar is van de belastingen.


DNP is een samenwerkingsverband tussen zusterorganisatie in Nederland www.apenheul.nl, zusterorganisatie in Peru ONG UCUMARI www.ucumari.org en onze sponsors in Nederland: www.greenline.info, Ernest en Erna Gratama van Andel Tandarts en mondhygiëniste, Paul Verbeek Tandarts.


 

Contact

Voor meer informatie over DNP neemt u contact op met:

Henk Hoogenboom
Voorzitter stichting Duurzaam Natuurbehoud Peru

henkhoogenboom@kpnmail.nl

DNP belastingnummer: 8132 47 561
DNP Kvk nr: 30 188 772
DNP gironummer: 9 604 901
Financieël jaaroverzicht (pdf download)


De Stichting DNP, Duurzaam Natuurbehoud Peru, steekt veel energie in het behoud van het regenwoud.

Centrale doelstelling van DNP is het beschermen van het tropisch nevelwoud op de noordwest flanken van de Peruaanse Andes, in de omgeving van Los Chilchos en het drie meren rond de Laguna Los Condores, in nauwe samenwerking met de lokale bevolking.

De tweede doelstelling is het beschermen van archeologische vindplaatsen van de al eeuwen geleden verdwenen Chachapoyas cultuur.

De derde doelstelling is, in samenwerking met Nederlandse & Peruaanse wetenschappers en locale gidsen, onderzoek doen naar de biologische & archeologische waarden in het gebied.

Het werk van DNP is alleen mogelijk door de bijdragen van sponsors.